YaNN VAN DEN BRANDEN – THE TRAVELLER

 

Reeds in de vorige eeuw werd Yann door het improvisatie virus gebeten. Met een duidelijke podiumverslaving tot gevolg. Hij probeerde deze impro verslaving te beheersen door zich op de internationale podia te smijten. Helaas met een nog grotere verslaving tot gevolg. Tokio, Rome, Seattle, Parijs, Berlijn, Vancouver, Napels, Dijon,… geen enkele stad kon hem genezen. In 2001 zag hij in Seattle de format “De Harold”. Hij was hier zo van overdonderd dat hij deze format absoluut ook in België wilde brengen.

GEERT WILLEMS – WORDWIZZARD

 

hij is de ouderdomsdeken van De Harold. Zijn speelstijl is daarom niet meer zo flitsend zijn woorden zijn het des te meer. De one-liners vliegen je algauw rond de oren wanneer hij in actie komt. Voor sfeer en humor geef je hem algauw een welverdiende 9. Let vooral op wanneer hij even niet aanwezig is, want hij kan verassend uit de hoek komen ( de linkse of de rechtse )

Tania Cnaepkens – Tania Madre

 

Impro is haar habitat het leven is een improvisatiegebeuren. Verhaal en inleving boeien haar mateloos. Haar tegenspelers inspireren haar tot the moon and back. Stiltes op het podium zijn spannend. Plotse invallen direct gebruiken laat scenes snel wenden. Echte emoties doet impro leven. Al zingend improviseren laat haar hart sneller slaan.

Coaching kinderen en volwassenen houdt haar alert!

BRUNO CLAEYS – niet echt

 

Zoals elke jongeling maakte ook Bruno in zijn studentenjaren fouten. Zo belande hij in de Improcomedy en moet hij daar nog steeds de gevolgen van dragen. Op scène staat hij er het liefst gewoon bij en laat hij zijn fysiek spreken. Gelukkig heeft hij veel fysiek. Al moet hij er van de dokter wel beginnen op letten dat teveel niet teveel wordt.

RONNY MILANS – IL PLASTICO

 

Ronny is sinds zijn 8ste op de planken terug te vinden, als amateur-acteur en regisseur. Toen hij een 5-tal jaar geleden een workshop impro bijwoonde, was het beslist … ook dit virus zou bijten en niet meer loslaten. Plezier op de speelvloer werkt aanstekelijk voor het publiek. Dat is dan ook precies waar Ronny voor gaat, zijn eigen plezier tijdens het spelen overdragen aan de toeschouwers. Met typetjes, accenten, korte maar krachtige replieken en niet te vergeten … typische mimiek.

Tom Tollenaere – The pianist

 

Tom Tollenaere zag zijn eerste impro show in februari 2017 en was meteen verkocht; in april van dat zelfde jaar stond hij als impro-acteur al op de planken. (OK, een toonmoment, maar bon). Meer dan 20 jaar brandt het impro-vuur nog steeds even hevig; en dit na talloze optredens, zowel als acteur, zowel als impro-muzikant, en na even talloze sessies als instructeur. Bij de Bende is hij paraat als pianist!